Humoristična predstava "A odakle ste vi, gospođo?" Ksenije Prohaske u HKD-u na Dan žena

Autor: Sanja Monar 02.03.2023

a_odakle_ste_vi_gospodjo

A odakle ste vi, gospođo?, autorski projekt legendarne Ksenije Prohaske i redatelja Krešimira Dolenčića, 8. ožujka u 20 sati dolazi u HKD.

Rijeka - Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvoriti će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava.

Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.

Ksenija Prohaska kazališna je, filmska i televizijska glumica koja je dio karijere provela u Hollywoodu. U svojoj je karijeri odigrala široku lepezu ženskih likova, od fatalne žene do usamljene samohrane majke i udovice radeći s najvećim redateljskim imenima, a njena emocionalnost i energija kojom interpretira obične i neobične ženske likove su impresivni.

Ulaznice po cijeni od €11 (82,88 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.

Umirovljenici i studenti mogu iskoristiti 50% popusta na ovu predstavu, isključivo na blagajni HKD-a, koja je otvorena sat vremena prije predstava. Umirovljenici ostvaruju popust uz predočenje iskaznice Matice umirovljenika ili osobne iskaznice na kojoj se vidi da je osoba starija od 65 godina, a studenti uz predočenje x-ice.

Članovi HKD kluba imaju 20% popusta na ulaznice, uz upisivanje kȏda s članske iskaznice na bilo kojem prodajnom mjestu.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...