I ovog proljeća...Upadaj u kombi

Autor: Marina Pauletić 04.05.2023

Ochi_foto_Hana_Baric Ochi (foto: Hana Barić)

Ovoga puta su u fokusu bendovi Ochi, The Black Room i The Siids.

Rijeka - Nakon sjajnih nastupa The Black Room u Karlovcu, te nedavnog Pomelo Chess Society u Zagrebu (KSET) tekući mjesec (svibanj) nam donosi nastavak programa pod nazivom Upadaj u kombi.

Ovoga puta su u fokusu bendovi Ochi, The Black Room i The Siids.

Tako će Ochi svoje viđenje post hardcore/grunge zvuka posebno kroz promociju aktualnog EP-a Priče iz djetinjstva predstaviti večeras, 4. svibnja u Zagrebu (klub Attack), dan poslije u Klubu Kulture u Križevcima, a subotnji koncert je rezerviran za Kutinu i legendarnu Baraku.

The Black Room premijerno dolaze u Zadar i to zajedno s electro pop duom The Siids, koji na krilima posljednieg singla Love Worth Saving polako otkrivaju konture budućeg albuma. Važno je za spomenuti da je koncert dio hvalevrijednog projekta Urbofon koji oživljava zadarsku klupsku scenu. Nakon Zadra rock trojac iz The Black Rooma nastavlja s nastupima u Križevcima (Klub Kulture, 19. svibnja) da bi vikend zaokružili s još jednim premijernim nastupom, u Koprivnici (FUNK).

The_Siids_-_foto_Kristina_Baris%CC%8Cic%CC%81 The Siids (foto: Kristina Barišić)

Kako to biva žanrovska lepeza, ali i nove lokacije (bilo da je riječ o klubovima ili pak gradovima) smjernice su navedenog programa koji u suštini ima osnovni cilj svakoga glazbenika: nastupi uživo tj. koncerti.

Program je financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija RH i HUZP-a dok organizaciju potpisuje Distune promotion u suradnji s klubovima/domaćinima programa.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...