Ivica Lukanović: Najavio sam sa svojim timom promjenu i ona će se dogoditi

Autor: Portal Torpedo 29.11.2021

Ivica-Lukanovic-2400x1524 c

Prema prvim informacijama potpredsjednici su Matej Mostarac, Sandra Krpan i Mirela Ahmetović…

Rijeka – Novi predsjednik SDP-a Primorsko-goranske županije Ivica Lukanović zahvalio se članstvu na ukazanom povjerenju i najavio promjene.

Izborno mjesto u Rijeci… Prema prvim informacijama potpredsjednici su Matej Mostarac, Sandra Krpan i Mirela Ahmetović, dok će predsjedništvo činiti Ivana Cvitan Polić, Fernando Kirigin, Toni Štimac, Dino Manestar, Marinko Žic, Walter Volk i Romana Jerković. za konačne rezultate treba se pričekati 48 sati zbor žalbenih rokova s obzirom na to da su nisu velike razlike među kandidatima.

“Dobio sam glasove i veliko povjerenje članica i članova SDP-a i na tome sam jako zahvalan. Čestitam ovim putem kolegi Brautu na vrlo lijepom rezultatu i želim mu puno uspjeha na poslu zamjenika župana”, poručio je Lukanović koji ističe da se od njega, kao i na svim dosadašnjim poslovima do sada, može očekivati ozbiljan angažman i jasnu viziju.

“Tražit ću od kolegica i kolega sinergiju, graditi slogu i zajedništvo i biti otvoren za nove ideje i nove ljude koji će donijeti zajednici novu vrijednost… Dobivam na stotine poruka s čestitkom i s podrškom i to s raznih strana i od raznih ljudi i to je jasan znak da sam na dobrom putu! “Najavio sam sa svojim timom promjenu i ona će se dogoditi!Hvala Vam svima”, poručio je novi predsjednik SDP-a PGŽ-a.

Protukandidat Vojko Braut čestitao je Ivici Lukanović na izboru.

Zlatko Komadina i Vojko Braut

“Želim mu svu sreću u budućem radu. Zahvaljujem se svim članicama i članovima SDP-a na podršci, nadam se da Vas nisam razočarao.Posebno sam ponosan što smo unatoč trudu nekih čija imena više nisu vrijedna spomena ostvarili premoćnu pobjedu u Rijeci. Hvala svima koji su svoje vrijeme i entuzijazam uložili u ovu kampanju, hvala Dejanu što me trpio i hvala Mario Kružić i Marko Mataja-Mafrici, sjajni ste drugovi i prijatelji. I za kraj, hvala Zlatko Komadina na podršci, idemo dalje. Nema predaje”, poručio je Braut.