Kazališna predstava "Nije bila peta, bila je deveta" u opatijskom Centru Gervais

Autor: Ivana Grabar 18.03.2022

deveta-4

Predstavu u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, režirao je Damir Mađarić dok glavne uloge igraju Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt

Opatija - Kazališna predstava „Nije bila peta, bila je deveta“ održati će se u petak, 18. ožujka s početkom u 20 sati u opatijskom Centru Gervais.

Kazališna predstava „Nije bila peta, bila je deveta“ održati će se 18. ožujka u opatijskom Centru Gervais

Komedija premijerno postavlja tekst suvremenog talijanskog dramatičara rumunjskog porijekla Alde Nicolaja. Riječ je o jednoj od njegovih najuspješnijih komedija – dinamičnoj ljubavnoj zavrzlami s ljubavnim trokutom i zločinom u središtu u kojoj do izražaja dolazi autorov smisao za crni humor, grotesku i brojne paradoksalne komične situacije.

Gdjegod se pojavi “ljupka aždaja” Eva, muškarci zaboravljaju na svoju pamet i postaju nemoćne marionete.To iskustvo prolazi i Bruno, ambiciozni prevoditelj koji je svoju slobodu volio sve do dana kada mu na plaži priđe atraktivna Eva. Jedan poljubac dovoljan je da Bruno postane zaslijepljen od ljubavi prema toj ženi. Ona je razorna prirodna pojava, kada voli,voli apsolutno. Nakon što Eva na glavu okrene Brunin stan, učini to i sa njegovim životom, tražeći novi dokaz ljubavi…

Predstavu u produkciji Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, režirao je Damir Mađarić dok glavne uloge igraju Mila Elegović, Igor Mešin i Zlatko Ožbolt.

Cijena ulaznice: 80,00 kuna
Cijena ulaznice (s popustom za studente i umirovljenike): 60,00 kuna / Popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr.


Za prisustvovanje programu potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju izdanu od strane liječnika primarne zdravstvene zaštite ili negativan nalaz brzog antigenskog testa (napravljen od strane medicinskog osoblja i ne stariji od 48h) ili PCR testa (ne stariji od 72h). Djeca mlađa od 16 godina izuzeta su od obveze predočenja potvrde.