Kazališni parlament: S publikom o „Zajcu“ bez cenzure

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 29.06.2022

Kazaliste HNK Ivan pl Zajc

Pod nazivom O „Zajcu“ bez cenzure razgovarat će se o onome čega je bilo, a čega nije u riječkom HNK-u, kao i o onome čega će biti, a čega neće, te čime se u „Zajcu“ žele, a čime moraju baviti.

Rijeka - Na kraju kazališne sezone, u riječkom HNK Ivana pl. Zajca priprema se još jedan susret s publikom, ovoga puta je to Kazališni parlament, razgovor o proteklim i budućim sezonama, što će se održati u petak 1. srpnja u gledalištu „Zajca“ s početkom u 19 sati.

Pod nazivom O „Zajcu“ bez cenzure razgovarat će se o onome čega je bilo, a čega nije u riječkom HNK-u, kao i o onome čega će biti, a čega neće, te čime se u „Zajcu“ žele, a čime moraju baviti. Iz riječkog HNK-a pozivaju publiku da im se svakako pridruži tom prigodom jer im je iznimno važno čuti i znati što kazališna publika misli o kazališnom programu i o sezoni na izmaku, doznati njihova očekivanja, ali i zamjerke. Stoga se nadaju da će se njihove posjetiteljice i posjetitelji odazvati pozivu i sudjelovati u razgovoru.

Nakon razgovora će, ispred zgrade Kazališta, članice i članovi baletnog ansambla izvesti „Bolero“ u koreografiji Andonisa Foniadakisa, atraktivni ples na trampolinima na glazbu čuvenog Ravelovog remek-djela. Svi su pozvani!

Bolero-Andonis-2