Komedija „Tko je ovdje lud?“ dolazi u HKD

Autor: Marina Pauletić 03.12.2023

tko_je_ovdje_lud_

Predstava nam kroz šest urnebesnih isprepletenih psihoterapeutskih seansi, postavlja pitanje „Isplati li se poludjeti kako bismo ostali normalni?“.

Rijeka - Nagrađivana komedija „Tko je ovdje lud?“ po prvi put dolazi u Rijeku u HKD na Sušaku u četvrtak, 14. prosinca u 20 sati.

Ova kombinacija crne komedije i burleske ove je godine na 20. Međunarodnom festivalu komedije Mostarska Liska u Mostaru osvojila čak tri nagrade za najbolju komediju u regiji: Velike Liske za najbolju predstavu po sudu publike, za najbolju predstavu po sudu medija te je Marko Torjanac nagrađen Velikom Liskom za najbolju mušku ulogu.

Ovu šarmantnu, ludu, a ujedno mudru distopiju kritika je odmah po premijernoj izvedbi usporedila s legendarnim Stilskim vježbama, a stalni interes publike, zbog kojega je do sada doživjela više od 150 izvedbi, tu je laskavu titulu opravdao.

tko_je_ovdje_lud-96521

Predstava nam kroz šest urnebesnih isprepletenih psihoterapeutskih seansi, postavlja pitanje „Isplati li se poludjeti kako bismo ostali normalni?“.

U svijetu pred pucanjem, u poliklinici na rubu grada, Natalija Đorđević i Marko Torjanac oživotvoruju plejadu prepoznatljivih likova te gledatelje, uz mnogo humora, upoznaju sa senzibilnim disidentima iz stvarnoga svijeta u isto vrijeme razotkrivajući svu njegovu krhkost.

Mi samo moramo odlučiti s koje strane ludila mi odabiremo biti.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...