Koncert Jonathana u sklopu projekta „Budi tu“ i Dana grada Rijeke

Autor: Sanja Tumara 11.06.2024

koncert_projekt_jonathan_2023__53_ Foto: arhiva

Rotary Club Rijeka, pod pokroviteljstvom i uz podršku Grada Rijeke, organizira dobrotvorni koncert „Jonathan i prijatelji“ za prikupljanje sredstava za stipendiranje 10 iznimno darovitih učenika i studenata s područja Primorsko-goranske.

Rijeka - U sklopu obilježavanja Dana grada Rijeke i projekta „Budi tu“, u petak, 14. lipnja Rotary Club Rijeka, pod pokroviteljstvom i uz podršku Grada Rijeke, organizira dobrotvorni koncert „Jonathan i prijatelji“ za prikupljanje sredstava za stipendiranje 10 iznimno darovitih učenika i studenata s područja Primorsko-goranske županije čime će se potaknuti njihov daljnji razvoj i uspjeh.

Program započinje koncertom Pachamama Street Connectiona u 20.30 sati na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske. Ulaz na koncert Pachamama Street Connectiona je besplatan. Nakon Pachamama Street Connectiona, glavni dio večeri nastavit će se u 21.30 sati na Trgu Riječke rezolucije, gdje će nastupiti omiljeni riječki indie rock bend Jonathan. Ova poznata petorka, koja je i u svijetu stekla brojne obožavatelje svojim energičnim nastupima i zaraznim melodijama, obećava nezaboravan koncert. Uz njih, publiku će dodatno oduševiti i mladi virtuoz na gitari i kompozitor Frano Živković, ujedno dugogodišnji stipendist Zaklade dr. Viktor Ružić. Ulaznice za dobrotvorni koncert po cijeni od 15 eura možete kupiti u Croatia Records Rijeka na adresi Trg 128. brigade Hrvatske vojske.

Rotary Club Rijeka u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, putem Zaklade dr. Viktor Ružić, izdvaja godišnje ukupno 22.000 eura za stipendiranje darovitih studenata i učenika. Ova inicijativa ima za cilj prepoznati i podržati mlade talente koji svojim radom i zalaganjem doprinose zajednici i pokazuju iznimne rezultate u obrazovanju.

Organizatori pozivaju sve građane i ljubitelje dobre glazbe da se pridruže ovom dobrotvornom događaju, uživaju u vrhunskoj glazbi i svojim dolaskom uz podrže darovite mlade ljude iz naše zajednice.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...