Koncert „The unforgettable experience“ grupe „ABBAzzia“ u Palači Modello

Autor: Marina Pauletić 20.11.2023

wp-content/uploads/2021/12/gradska-knjiznica-rijeka-1-2400x1524_c.jpg

Nakon koncerta na rasporedu je i DISCO night.

Rijeka - Zajednica Talijana Rijeka organizira koncert „The unforgettable experience“ grupe „ABBAzzia“ (ABBA tribute band) koji će se održati u Svečanoj dvorani Palače Modello u subotu 25. studenog, s početkom u 20:30 sati.

Nakon koncerta na rasporedu je i DISCO night, s početkom u 22:30 sati u kojoj će posjetitelje zabaviti Mr. Giuly DJ & DJ Tony C. zahvaljujući suradnji sa Zajedncom Talijana „Armando Capolicchio“ iz Galižane.

„ABBAzzia“ – ABBA tribute band – čine Jozefina Jurišić, rođena Riječanka koja iza sebe ima karijeru u grupi 777 te zatim kao solistica, a preko 25 godina surađuje s grupom TRIO RIO, Martina Majerle poznata široj publici kao prateći vokal na poznatim TV showovima, a zadnjih se godina sve više ističe i kao solistica. Može se pohvaliti nastupom na Eurosongu 2003. godine gdje je s pjesmom „Love symphony“ predstavljala Sloveniju. Treći član je Branko Fućak pjevač i autor mnogih pjesama, karijeru je započeo u bendu „Opatijski suveniri“ koji su žarili 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća po ljetnim terasama Kvarnera i Istre, ali i u Americi na više desetaka turneja. Branko je pjevač i voditelj grupe TRIO RIO. Posljednji član je Aleksandar Valenčić, aranžer, autor i producent, 30 godina član i klavijaturista sastava TRIO RIO.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...