Koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade u Azura Clubu

Autor: Nikola Cvjetović 04.12.2023

tomislav_bralic_klapa_intrade_opatija__4_

U sklopu večeri Tomislav Bralić proslaviti će i svoj rođendan te vas pozivamo da zajedno uveličamo rođendansku proslavu, poručili su organizatori.

Rijeka - U subotu, 9. prosinca, u sklopu adventskog programa, u Azura Clubu će se održati koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade. Rijeka će tako biti neizostavna stanica u sklopu hrvatske i regionalne turneje Tomislava Bralića i Klape Intrade u prosincu.
Tomislav Bralić i Klapa Intrade godinama su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu ponajviše uživaju u dijeljenju emocija sa svojim vjernim fanovima. Hitovi poput „Vilo moja“, „Zora bila“, „Nisam te sriće“, „Samo more nosim ja u duši“, „Croatio iz duše te ljubim“ te brojni drugi raspjevat će mnogobrojnu publiku. Ovom prilikom će također Tomislav Bralić proslaviti svoj rođendan i time dodatno uljepšati ovaj jedinstven koncert.

U sklopu večeri Tomislav Bralić proslaviti će i svoj rođendan te vas pozivamo da zajedno uveličamo rođendansku proslavu. Ulaz se otvara u 22 sata, a cijena ulaznice u pretprodaji je 15 € te na dan koncerta 20 €. Ulaznicu u pretprodaji možete kupiti u Azura Lounge svakim danom do 23h. Prije koncerta moguće je rezervirati prigodnu večeru u Azura Eat & Meet restoranu s početkom u 20 sati. Svoj stol u klubu ili restoranu gosti mogu rezervirati na broj mobitela +385998339535, poručili su organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...