Koncert Zorana Majstorovića i Dunje Knebl u HKD-u

Autor: Marina Pauletić 17.02.2023

zoran_majstorovic_dunja_knebl

Na albumu je 10 tradicijskih hrvatskih narodnih pjesama iz kontinentalne Hrvatske.

Rijeka – Zoran Majstorović i Dunja Knebl održat će koncert u HKD-u na Sušaku 22. veljače. Predstavit će svoj novi album „Sonce“ uz pratnju gudačkog kvarteta Delta.

Album „Sonce“ potpuno je drukčiji u odnosu na „ranije radove“ Zorana Majstorovića i Dunje Knebl, te je po stilu novost na domaćoj etno/world music sceni. Ta suradnja dovela je do stvaranja albuma plemenita zvuka: kombinacije cijelog niza žičanih instrumenata koje su odsvirali Zoran Majstorović (gitara, oud, saz, kora, ukulele, bisernica, mandolina) i gudački kvartet Delta, te glasa Dunje Knebl.

Na albumu je 10 tradicijskih hrvatskih narodnih pjesama iz kontinentalne Hrvatske, obrađenih prema notnim zapisima prema izboru Zorana Majstorovića i Dunje Knebl.

Sve aranžmane potpisuje Zoran Majstorović, koji je ujedno i glazbeni producent.

Rezultat je prelijepa glazba koja je još jedna, posve originalna reinterpretacija starih zaboravljenih ili nedovoljno poznatih pjesama iz prebogate hrvatske baštine.

Ulaznice po cijeni od €10 (75,34 kn) moguće je kupiti na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) uz naknadu od dodatnih €0,70 (5 kn) za obradu transakcije.

Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije programa. Popust za članove HKD kluba iznosi 20% uz upisivanje kȏda s članske iskaznice. Upisati se u HKD klub možete putem ove poveznice. Popust za umirovljenike i student iznosi 50%. Popust se ostvaruje isključivo na blagajni HKD-a, koja je otvorena sat vremena prije predstava. Umirovljenici ostvaruju popust uz predočenje iskaznice Matice umirovljenika ili osobne iskaznice na kojoj se vidi da je osoba starija od 65 godina, a studenti uz predočenje x-ice.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...