Ksenija Prohaska ponovno u HKD-u s predstavom „A odakle ste vi, gospođo?“

Autor: Marina Pauletić 04.12.2023

ksenija_prohaska

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice.

Rijeka - Nakon velikog interesa za predstavu „A odakle ste vi, gospođo?“ u ožujku ove godine, Ksenija Prohaska ponovno se vraća u HKD s istim naslovom u utorak 12. prosinca u 20 sati.

Svatko od nas ima slabu točku. Nekoga bole leđa, nekoga želudac, a junakinju ove priče – glava. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolje dovedu do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora otvoriti će se granice svih života koje je ona nosila u sebi, pitajući nas je li stvarnost zaista samo jedna ili je možda jednako stvarno i ono što izmislimo. Sve što nije prepušteno zaboravu čini našu sadašnjost koja se lakše podnosi uz osmijeh, a to će se najbolje pokazati trenucima u kojima se događa ova predstava.

Dr. Mucić (Marjan Nejašmić Banić) nas vodi kroz seanse da bi osvijestio problem pacijenta, koji u principu uvijek negira i podešava prošlost onako kako mu se sviđa – a rješenje toga će vidjeti gledatelji koji dođu na predstavu.

Ulaznice po cijeni od €11 (82,88 kn) je moguće kupiti sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a bez dodatne naknade ili online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji uz naknadu od €0,85 za obradu transakcije.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...