Kućna zabava, karaoke i live koncert "Obrazovnog programa" u River Pubu

Autor: Nikola Cvjetović 08.11.2023

KARAOKE-54683

Produženi vikend u River Pubu.

Rijeka - Kažu da je petak dan za metak, ali bome ni četvrtak nije loš dan za zagrijavanje, a možda se i pregrijete ako ne pripazite... U četvrtak 09.11. družimo se zajedno od 21h do 02h, kada će cijene svih alkoholnih i bezalkoholnih pića iznositi 2 eura! A sve to uz jednu pravu finu "KUĆNU ZABAVU" koju nam je pripremio DJ Woofmatica.k.a. DJ Dog! Ovaj dobro nam znani riječki podizač atmosfere rasplesat će vas ovog četvrtka sa raznim stilovima house muzike - od deep, progressive, jackin, tech, classic...house-a pa do nu disca... Ulaz je free, a sve ostalo je 2!!
Vidimo se od 21h, poručili su organizatori.


Pripremite se osloboditi svoju unutarnju superzvijezdu! KARAOKE se vraćaju u naš pub, ali PAZI SAD - prebacili smo ih sa četvrtka na PETAK!! Bilo da ste student koji se želi opustiti ili zaposleni profesionalac kojem je potrebna zabava petkom navečer, svi su dobrodošli! Pridružite nam se u večeri glazbe, smijeha i nezaboravnih nastupa, zato SKUPI EKIPU I RAZVALI NAJBOLJI PARTY PETKOM U GRADU!! Najbolji osvajaju bogate pitke nagrade, a svi koji uzmu mikrofon u ruke, prije penjanja na binu dobivaju motivacijsku žesticu! Support kroz cijelu večer bit će naš Bruno koji će vas svojim glazbenim izborom najbolje pripremiti za vaših 5 minuta slave na stage-u River Pub-a! Družimo se od 21h do 03h, a prijave kreću od 21h te traju čitavu večer..., poručili su organizatori.

OBRAZOVNI PROGRAM je dobro nam znani riječki sastav koji svira uglavnom ex-Yu rock glazbu izvodeći skladbe najpoznatijih bendova toga doba - Bijelo dugme, Atomsko sklonište, Leb i Sol, Parni valjak, Divlje Jagode te mnogih drugih omiljenih nam bendova... Članovi benda su Alen Perušić na vokalu, Nikola Janeš na gitari, Robert Antolić na bas gitari i Tihomir Kešelj na bubnjevima. Bend djeluje od 2013. godine i od tada redovito nastupa po cijeloj regiji, a vrlo redoviti su i njihovi nastupi u našem River pubu. Glasno zajedničko pjevanje omiljenih hitova obilježilo je svaki njihov nastup, a ne sumnjamo da će i ovo biti jedna od tih subota za pamćenje... Vidimo se u subotu od 21h, ulaz je besplatan. poručili su organizatori.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...