Kultur Shock u Rijeci ima novi datum

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 13.07.2022

Kultur_Shock_fotka-27458

Tako će nakon sedam godina Kultur Shock, ponovno zasvirati u Palachu i proslaviti svojih 25 godina u klupskoj atmosferi.

Kultur_Shock_plakat-53729

Rijeka - Nažalost, kiša je spriječila sinoćnju riječku koncertnu proslavu 25 godina rada Kultur Shocka. Svi preduvjeti su bili spremni: tehnička produkcija, bend odmoran i spreman za nastup kao i dolazak fanova ne samo iz Rijeke i okolice nego i iz Istre, Slovenije, Austrije...sve osim kiše koja se pojavila nenadano. Večer je ipak prošla u spontanom druženju okupljene publike i članova benda, svojevrsna utjeha i nada za neku drugu priliku. Srećom ona se i otvorila. Iako je bend na turneji dogovoren je novi termin održavanja koncerta.

Novi datum je ponedjeljak 18. srpnja u OKC-u Palach.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ujedno, u prodaju je pušten i preostali broj ulaznica po pretprodajnoj cijeni od 75,00 kn. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio. Na dan koncerta ukoliko ih ostane ulaznica se penje na 95,00 kn.

Tako će nakon sedam godina Kultur Shock, ponovno zasvirati u Palachu i proslaviti svojih 25 godina u klupskoj atmosferi.

Informacije o povratu ulaznica

- onima kojima novi datum i/ili nova lokacija ne odgovaraju omogućen je povrat ulaznica do ponedjeljka 18.07.
- povrat za hard copy ulaznice moguć je isključivo na mjestu gdje su kupljene
- osobama koje su kupile ulaznice putem sustava Entrio poslan je email sa informacijama o povratu

Napomena:
Za osobe koje će doći na koncert u Palach a imaju ulaznicu prvotnog koncerta po prodajnoj cijeni od 95 kn omogućiti ćemo refundaciju od 20 kn na ulazu u klub.

Više sa portala torpedo.media ...