Let 3 i „Mama ŠČ“ - zagrijavanje na Dori uoči tradicionalne svetkovine Antivalentinovo #8

Autor: Marina Pauletić 21.01.2023

wp-content/uploads/2021/10/student-day-festival-let-3-minea-i-bee-2021-rijeka-2.jpg

Najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje.

Rijeka - Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu „Mama ŠČ“ grupe Let 3.

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

„Mama ŠČ je božja pjesma, a naš nastup na Dori će ući u anale i udžbenike. Jedva čekamo“, tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: „ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma. Na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona“.

wp-content/uploads/2021/10/student-day-festival-let-3-minea-i-bee-2021-rijeka-7.jpg

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje.

Dok njihova antiratna pjesma „Mama ŠČ“, čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi s trendova na YouTube-u, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što nas očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova.

„Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert“, rekao je Mrle. Uoči najiščekivanijeg i najkontroverznijeg nastupa ovogodišnje Dore pripremite svoje telefone za glasanje, a prije toga svakako osigurajte ulaznice za megaspektakl zvan Antivalentinovo #8 na kojem će se Letu 3 pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord.

Više sa portala torpedo.media ...