Let 3 odradio drugu probu uoči Eurovizije, na pozornici neće biti traktora

Autor: Marina Pauletić 04.05.2023

let3_kastav_zlatni_traktor_2023__3_

Umjesto cvijeća, Europi će pokazati bijele muške gaće u kojima će naši eurovizijski predstavnici u prvom eurovizijskom polufinalu izvesti zadnji dio svoje „Mame ŠČ“.

Let 3 jučer je odradio drugu probu uoči nastupa na Eurosongu. Polufinale se održava 9. svibnja, kada nastupaju s najvećim favoritima poput Norveške, Finske, Švedske, a na pozornicu će stupiti sedmi po redu.

Umjesto cvijeća, Europi će pokazati bijele muške gaće u kojima će naši eurovizijski predstavnici u prvom eurovizijskom polufinalu izvesti zadnji dio svoje „Mame ŠČ“. Ovoj odluci je navodno kumovao BBC, čiji su čelnici istakli kako je materijal kostima u kojima Let 3 s ružama u stražnjici završava svoju pjesmu ipak previše proziran, odnosno da se zahvaljujući laganom materijalu vidi što Let 3 ima ispod kostima, a to što se nazire ipak nije primjereno za udarni termin u programu BBC-ja.
Nastup je šarolik i psihodeličan, a kako piše eurovision.tv, „na velikom platnu ne izgleda ništa manje ludo nego u areni“. Dio probe može se pogledati u videu koji je objavljen na YouTube kanalu Eurovizije ovdje.

let3_crekvina_teleportacija__2_

„Let 3 ima jako dobre ideje. Mislim da ćemo ih vidjeti u finalu iako se većini ne sviđaju“, „Ima puno pjesama s dobrim porukama, ali mislim da neće zasjeniti Let 3“, „Tako sam ponosan na Let 3 i na njihovu probu. Ovo je izvanredno, bravo“, „Let 3 je pokazao da svaki njihov umjetnički odabir ima svrhu. Ovo je pravi primjer“, „Oni moraju u finale“, pišu ljudi na Twitteru.

Što se kladionica tiče, Riječani su trenutno deveti od 10 favorita prve večeri natjecanja.

dora_let3

Nakon probe bend je podijelio dojmove u razgovoru s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom: „Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno. Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime. Bit će to tri minute eksplozije emocija“, rekao je Prlja.

Otkrili su i da na pozornici neće biti traktora, „Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga“.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...