Luna Mea razvili „Jedra“

Autor: Portal Torpedo 05.06.2023

luna_mea-40362 Foto: Saluto Team

Luna Mea diže Jedra i kreće na plovidbu, pridružite se putovanju, prognoza je dobra!

Rijeka - Početkom 2023. Luna Mea, duo u sastavu Tihana Šmit i Martin Peica, predstavili su dvije nove stvari – „Pola mene“ i „Magla“, i s njima zaokružili jedno glazbeno razdoblje. „Zahvalni smo Mateju Zecu na doprinosu u obje pjesme. U pripremi je ostatak drugog našeg EP-a koji donosi i neke nove energije“, rekao je Martin, autor glazbe i teksta, aranžmana, gitarist, potpisnik programiranja.

„Tekstovi su uglavnom metaforički. To su fragmenti raznih misli i emocija spojenih u jednu cjelinu. Zahvaljujući tome, svatko se može pronaći u svojoj stvarnosti ako želi ući u naš svijet apstrakcije. Pjesma Jedra nova je kreativna struktura kojom otvaramo sljedeću stranicu naše priče“, kaže, sada trojka Luna Mea – Tihana Šmit (vokal), Martin Peica i Matija Jakić, pridruženi gitarist koji je svojom kreativnošću i energijom obogatio njihovo zajedničko putovanje.

Luna Mea diže Jedra i kreće na plovidbu, pridružite se putovanju, prognoza je dobra! Novim singlom novoosnovana trojka predstavlja brži i žešći ritam, istovremeno zadržavajući prepoznatljive elemente svoj glazbenog izričaja.

Autentičnu cresku grupu prepoznalo je prepoznalo i podržalo Sveučilište u Rijeci, osiguravši im prostor u renesansnoj Palači Moise. Mjesto za probe i kreativu u samoj jezgri grada. Što će zanimljivo proizaći iz boravka u tako posebnom okruženju, doznat ćemo vremenom.

Dotad, plovite s dignutim Jedrima, vjetar je optimalan!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...