Mateo Resman oduševio 'Superstar' s pjesmom Celine Dion, Lana Hablan predstavila se s pjesmom "Jolene"

Autor: Nikola Cvjetović 28.10.2023

mateo_resman

"Vidi, fino. Vokal, boja, gitara, sve ti stoji, ali moja neka mala zamjerka je, kako ide tekst, ona moli nemoj, a ti si samo na površini. Trebala si po meni zagrebati još dublje", rekao je Filip Miletić, mladoj Lani Hablan.

Zagreb - Mateo Resman otpjevao je od Celine Dion "It's All Coming Back to Me Now" i oduševio žiri glazbenog showa 'Superstar' u sastavu Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković.

"Dođi ovamo", rekao je Filip Miletić Mateu nakon što je izveo pjesmu i zapisao mu je svoj broj telefona. "Javi se. Imaš posao", dodao je. I Severina mu je dala broj.

"Vidi, ono što je bitno, od prve sekunde si zaplijenio svu našu pozornost, od prve sekunde, a u petoj smo rekli: 'Brate, ovaj pjeva. Nemamo tu što raditi'", rekao je Tonči Huljić.

"Super su ti visine. Odličan izbor pjesme. Mislim, Celine Dion, jedna od najtežih žena ikad za skinuti. Svaka čast, jako jako dobro", komentirala je Nika Turković.

"Jedno je definitivno. Beograd ima Novaka Đokovića, a Gerovo ima Matea", istaknuo je Filip.

Mateo je dobio četiri glasa "da" za prolazak dalje.

lana_hablan_klana

Lana Hlaban ima 18 godina i dolazi iz Klane, a naučila je sama svirati klavir i gitaru. Ima bend i svira na ulici i gdje god može te su joj velika podrška roditelji. Pripremila je pjesmu "Jolene".

"Vidi, fino. Vokal, boja, gitara, sve ti stoji, ali moja neka mala zamjerka je, kako ide tekst, ona moli nemoj, a ti si samo na površini. Trebala si po meni zagrebati još dublje", rekao je Filip Miletić.

"Mislim da više nego kod ostalih je tebi prikriveno narušila trema interpretaciju. Nikako nisi uobličila najviši ton, ali si pokazala natruhe kad ti je pobjegao glas. Toga treba više", komentirao je Tonči Huljić.

"Meni je bila super ta prva frlja, a onda poslije to nije imala. Meni je općenito super da dolaze žene s gitarama, da izabiru ovakve pjesme i meni je to dobro", rekla je Severina.

Lana je dobila tri glasa "da" za prolazak. Nika joj je dala "ne".

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...