MC Stojan stiže u Azura Club

Autor: Portal Torpedo 22.04.2024

azura_klub_rijeka Foto: arhiva

Njegov najveći hit “La Miami” s više od 150 milijuna pregleda na You Tube-u lansirao je MC Stoajana u sami vrh glazbene scene u regiji.

Rijeka - Azura Club dovodi još jedno traženo gostovanje. U petak, 26. travnja na binu se penje vrhunski showmen MC Stojan.

Pjevač MC STOJAN miljenik je mnogih žena, ne samo zbog svoga izgleda već i zbog brojnih hitova, ali i osebujnog stila. Proslavio se 2005. godine s pjesmom “Bičuj me, Stojane”, a prije toga objavio je još nekoliko pjesama seksualne tematike, no sve su bile i humoristične. Ostvario je i uspješne suradnje s drugim popularnim srpskim glazbenicima poput grupe Hurricane, Sandre Afrike, Ace Lukasa, pokojne Ksenije Pajčin i mnogim drugima.

Još neki od hitova koje je izbacio posljednjih godina su “Candy”, “Šalji broj”, “Burj Khalifa”, “Šta ćeš s njim”, “Alo”, “Gili, gili”, “Uska Haljina”, “Tututuru”, “Bahata” i mnogi drugi. Njegov najveći hit “La Miami” s više od 150 milijuna pregleda na You Tube-u lansirao je MC Stoajana u sami vrh glazbene scene u regiji.

mc_stojan_letak

S pjevačicom Aleksandrom Prijović također ima zajednički duet “So na ranu” te je bio poseban gost u Areni u Zagrebu. Ovaj petak u Azura Clubu se očekuje prepun klub te garantirano vruća atmosfera.

Za zagrijavanje te zabavu nakon koncerta tu je legendarni riječki DJ Politix.

Cijena ulaznice iznosi 15,00 € u pretprodaji u Azura Lounge ili na Entrio.hr, a na dan ulaznica je 20,00 €.

Vrata kluba otvaraju se u 22:30, a party traje do ranih jutarnjih sat. Rezervacije stolova moguće su na broj +385998339535.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...