MENE u Pogonu kulture

Autor: Ana Šumanović 02.12.2022

wp-content/uploads/2018/04/jonathan-pogon-kulture-2018-1.jpg

Press Play u Pogonu kulture clubbing sezonu nastavlja s jednim od najperspektivnijig DJ-a regije.

Rijeka - U subotu, 3. prosinca, jedan od najperspektivnijih imena na regionalnog elektroničkoj sceni, MENE, dolazi u Pogon kulture. Mene je DJ, producent i inženjer zvuka iz Beograda, jedan od pokretača novog vala klupskog zvuka u Srbiji. Vlasnik je Verbreiten Musik labela. Njegova je glazba odraz beogradskog kozmopolitskog osjećaja kojom brzo stječe reputaciju, a ispunjena je mračnim i sirovim gruvovima prepunim vlastite fuzije hip hopa i house-a.

Ove godine održao je rezidencije u čak tri kluba na Ibizi (Pacha Destino, Eden i Tantra), a njegove produkcije podržavaju i najveća imena na sceni: Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, The Martinez Brothers, Joseph Capriati i mnogi drugi.
Do sada je izdao glazbu za jedne od najvećih glazbenih etiketa poput: Elrow Music, Moan, Deeperfect, CUFF, Material, Roush, Toolroom i ima nadolazeća izdanja za: Moxy, Kaluki, Whippin, Muse i Four Thirty Two.

Do sada je izdao glazbu za jedne od najvećih glazbenih etiketa poput: Elrow Music, Moan, Deeperfect, CUFF, Material, Roush, Toolroom i ima nadolazeća izdanja za: Moxy, Kaluki, Whippin, Muse i Four Thirty Two. Uz Mene-a će nastupiti i trojica DJ već dobro poznata riječkoj publici-Dion’s House Kitchen, Bruns Lay i Recep. Za dizajn pozornice i dekor prostora zadužena je riječka umjetnica Tanja Blašković.

Press Play htvatski je brend fokusiran na organiziranje događaja na netipičnim mjestima s posebnim pristupom zabavi i promotivnim aktivnostima koje odudaraju od konvencionalnih te već viđenih metoda. Frankopanski kaštel Grobnik, Trsatska gradina i Plaža Cesarova samo su neka od mjesta na kojima je Press Play organizirao događaje. Glavni cilj brenda je osigurati vrhunsku glazbu s najboljim underground umjetnicima na posebnim lokacijama te pružiti jedinstveno iskustvo svakom posjetitelju. Kroz evente žele promovirati house glazbu te tako doprinijeti hrvatskoj elektronskoj sceni.

Ulaznice su dostupne preko sustava Entrio, te na sljedećim prodajnim mjestima: The Beertija, Dallas Music Shop, TISAK Rijeka KORZO, Ghetaldus (Tower Centar, ZTC, Opatija) te New Sound (Matulji).

Više sa portala torpedo.media ...