Metal večer u The Beertiji

Autor: Tara Tomić 18.02.2024

Hexis_foto

Dupla doza teških riffova stiže u Rijeku s danskim black metal bendom Hexis i lokalnim snagama Zenoth

Rijeka - Zadnja subota u veljači donosi intenzivan glazbeni doživljaj u podrum The Beeetije, gdje će se odvijati koncert koji će zadovoljiti ljubitelje mračnih i metaliziranih zvukova. Premijerni riječki nastup priprema danski black metal bend Hexis, koji će biti podržan od strane mladih lokalnih metal snaga Zenoth. Ulaznice po cijeni od 10 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio.

Hexis, koji iza sebe ima impresivnih više od 1000 koncerata diljem svijeta, kombinira energiju hardcorea s pustoši black metala, dodajući elemente dooma i sludge-a. Njihovi intenzivni live nastupi su već prepoznati diljem glazbene scene, a sada će konačno stići i do Rijeke. Bend je dobio pohvale za svoje izvanredne albume, a očekuje se da će svoj karakteristični zvuk i energiju donijeti i na riječki koncert.

Zenoth, foto - Dorotea Varga

Koncert će otvoriti Zenoth, mlade metal snage koje će promovirati svoj album prvijenac "Shores of Destiny". Njihov spoj growla i melodičnog clean pjevanja, uz pomalo progresivne "epic sounding" instrumentale, stvara uvijek prisutnu mračnu atmosferu uz nabrijane groove riffove koji potiču na mosh i headbang.

Satnica koncerta je sljedeća:

- 21:00 - Vrata
- 22:00 - Zenoth
- 23:00 - Hexis

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj cijeni od 10 eura u Dallas music shop Rijeka i preko sustava Entrio, dok će na dan koncerta cijena biti 13 eura, osim za studente riječkog Sveučilišta koji uz predočenje x-ice mogu kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni na ulazu u klub, ukoliko koncert nije rasprodan.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...