Mihael Arčon Archangel: Promocija knjige poezije „JEZIK (SAM)” – glazbeno-poetski teatar u Galeriji O.K.

Autor: Nikola Cvjetović 28.06.2023

Anhel_istaknuto__1_

U četvrtak, 29. lipnja s početkom u 20 sati u Galeriji O.K. održat će se glazbeno-poetski teatar kao izvedbeno-književni događaj.

Rijeka - U četvrtak, 29. lipnja s početkom u 20 sati u Galeriji O.K. održat će se glazbeno-poetski teatar kao izvedbeno-književni događaj, u okviru kojeg će Mihael Arčon, široj publici poznatiji pod umjetničkim imenom „Archangel Mihael”, predstaviti pilot nove knjige poezije „JEZIK (SAM)”.


Performans objedinjuje glazbenu i poetsku izvedbu, u galerijskom prostoru u kojem je trenutno postavljena izložba Slavena Tolja: „Krakelure, Pavo i ja”.

Iz umjetnikove biografije:
Mihael Arčon (Archangel Mihael) hrvatski je underground umjetnik, autor poeta i kantautor. Rođen je 1976.g. u Rijeci, gdje djeluje i živi. Osim poezije piše i kratke priče. Svoja djela izvodi
recitacijom i/ili, recitacijom uz gitarsku pratnju i glazbeno vokalnom izvedbom, a što sve zajedno kombinira ili izvodi zasebno kao jednu cjelinu. Iza sebe ima jedan samostalan glazbeni album „Pusti me da lutam” (2013.) i samostalnu knjigu poezije „Otkrivanje” (2012.) Nova knjiga poezije „JEZIK (SAM)” spremna je za objavu i trenutno traži izdavača. Knjiga se sastoji od 101 pjesme na 260 stranica čiste poezije (bez predgovora, pogovora, sadržaja, ilustracija). Novi glazbeni album s već gotovim pjesmama je u pripremi za studijsko snimanje. Kao izvođač ponovno je vrlo aktivan na umjetničkoj poetskoj i glazbenoj sceni od kraja 2018. godine do danas.

Program se će se održati u Galeriji O.K., na adresi Krešimirova ulica 26, 51000 Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...