Moje riječke staze: Promocija šeste knjige poezije Sabahudina Budimlije ovog petka na Trsatu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 05.10.2022

wp-content/uploads/2021/10/Sabahudin-Budimlija-promocija-knjiga4.jpgFOTO: Arhiva

Sabahudin Budimlija je autor šest knjiga poezije tematski vezanih uz Rijeku, odnosno inspiriranih ljepotama, poviješću i multikulturalnošću grada Rijeke i njegove okolice.

sabahudin_budimlija1

Rijeka – “Moje riječke staze” naziv je šeste knjige poezije pjesnika grada Rijeke i velikog zaljubljenika u Rijeku i ovo podneblje Sabahudina Budimlije, a koju će promovirati ovog petka, 7. listopada u 19 sati u Hrvatskoj čitaonici Trsat. Uz urednika Darka Raminija i voditeljicu Draganu Jurčić,na promociji će biti prisutne posebne gošće - Vanja Michelazzi, Alemka Brazzoduro, Sara Klarić i Lucija Bjelobaba, koje će pročitati neke od njegovih pjesama.

Sabahudin Budimlija je autor šest knjiga poezije tematski vezanih uz Rijeku, odnosno inspiriranih ljepotama, poviješću i multikulturalnošću grada Rijeke i njegove okolice. Zahvaljujući svom književnom opusu, a i svojim osobnim trudom, postao je veliki promotor Rijeke u susjednoj BiH, a pogotovo u Tuzli, gdje trenutno živi i radi.

Vrijedno je spomenuti, da se autorove knjige nalaze na policama većine hrvatskih knjižnica i mnogih hrvatskih škola (uvrštene su u zavičajnu zbirku), sve su tiskane u vlastitoj nakladi, a autor ih ne prodaje, nego poklanja čitaocima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...