Nakon Zagreba, Kraj Programa svira na domaćem terenu!

Autor: Marina Pauletić 30.04.2024

kraj_programa_foto_dalibora_bijelic Foto: Dalibora Bijelić

Koncert će se održati u Palachu.

Rijeka - Prije subotnjeg koncerta u Palachu, u četvrtak 2., svibnja očekuje nas druženje i promotivna prodaja mercha u Dallas Music Shopu.

Proteklog petka riječka ekipa Kraj Programa odličnom se svirkom predstavila publici u zagrebačkom Hard Placeu, a ovu subotu 4. svibnja koncertnu promociju novog albuma „Ne pričaju o nama“ održat će na domaćem terenu, u klubu Palach (w/ Distune Promotion). Uz njih, pred riječku publiku stiže i odlična zagrebačka rokenrol grupa Donkey Hot, autori (između ostalih) izvrsne obrade pjesme „Mama s razlogom se brineš“ kultne riječke grupe Termiti. Ulaznice za koncert u prodaji su via entrio.hr i u riječkom Dallas Music Shopu.

„Dragi ljudi, pozivamo vas na druženje u legendarni Dallas Music Shop povodom izlaska našeg novog, trećeg albuma „Ne pričaju o nama“. Na druženju ćete uz super ćakulu s nama ???? moći kupiti fizičko izdanje albuma, lijepe karte za promociju u Palachu, a biti će i super mercha! Čekamo vas u 18:00!“, poručuje Kraj Programa.

Bend kojeg krasi „uradi sam“ pristup, strpljivost, ali i kvaliteta nakon niza singlova („Oči u oči“, „Kule od karata“, „Srce na dlanu“, „Svaki novi dan“) zaokružila je svoj dugogodišnji rad na novom albumu uz kojeg su predstavili i istoimeni video singl. Na glazbenoj već više od deset godina, Kraj Programa su Đina Škulić (vokal), Ivan Brajković (gitara), Luka Filipan (gitara), Dino Ivelja (bas gitara), Igor Klanfar (bubanj).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...