Novi singl riječke country grupe Crooks & Straights

Autor: Andrea Načinović 07.05.2022

crooks straights nikolina tomljanovic

Pjesma 'Rolling Flatbed' govori o osobi koja ostavlja sve iza sebe i kreće ka novom životnom poglavlju.

Rijeka - Riječka country grupa Crooks & Straights je nakon zadnjeg objavljenog singla 'Želim poći bilo gdje' u suradnji s Nikolinom Tomljanović snimila istu verziju, ali ovaj put na engleskom jeziku – 'Rolling Flatbed'. Upravo ovom verzijom singla Nikolina najavljuje stalnu suradnju s Crooks & Straights kao članicom benda.

"Dugo me već prati fraza "put po mom", od pjesme grupe E.N.I., mog albuma prvijenca pa do moje glazbene emisije na Radio Rijeci. Sad je moj put dobio još jednu stazu, bend 'Crooks & Straights'. Članica sam i vokal benda koji praši dobar country. Nakon prve suradnje s njima i pjesme 'Želim poći bilo gdje' za moj album, pjesma ima englesku verziju koju smo snimili za novi album benda Crooks & Straights kojom zapravo i započinjem i najavljujem rad s njima kao članicom banda", rekla je Nikolina.


Glazbu potpisuje Robert Bradičić, tekst Damir Matković, a zajedno potpisuju i aranžman pjesme.

Pjesma 'Rolling Flatbed' govori o osobi koja ostavlja sve iza sebe i kreće ka novom životnom poglavlju. “Tekst pjesme govori o tome kako autor/pjevačica želi promijeniti život i na raskrižju čeka prijevoz koji će ga/je doslovno i figurativno odvesti u novu epizodu u životu”, rekla je grupa Crooks&Straights.

Tematika pjesme je oslikana u kadrovima videospota koje su snimili Dominik Dudić i Mladen Srića, basist grupe, koji je ujedno i režirao ovaj spot: "Spot je zamišljen da pjevačica dok dolazi sa bendom na svirku i pjeva na pozornici sjeća se kako je otišla od starog života i sretno ide u novi sa svojim bendom."

Upravo ova priča se oslanja i na hrvatski tekst te je iz tih razloga snimljena još jedna verzija spota za singl 'Želim poći bilo gdje' koji smo imali priliku nedavno čuti.