NOVO STARO RUHO PALACHA – Najavljeno otvaranje kultnog kluba uz sadržajan glazbeni program

Autor: Nikola Cvjetović 22.04.2024

palach_otvorenje_2024

Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi riječke scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći.

Rijeka - Nakon višemjesečnog rada, truda, birokracije, znoja i diy rješenja, te testnog tuluma prošli petak, 26. travnja, Udruga Ri Rock napokon s ponosom predstavlja osvježenu verziju Kluba Palach. Da bi ovaj trenutak proslavili zajedno kako spada, spojit će se generacije koje su obilježile poznate godine riječkog urbanog zvuka s novim mlađim snagama.

wp-content/uploads/2021/08/rijecka-zvecka-denis-denis-whiteheads-4.jpgDenis & Denis

Pričamo o legendama synth popa Denis i Denis koje žare još od 80ih godina i već tada su lomili plesni podij kluba u Kružnoj. Za atmosferu prije i nakon njihovog nastupa će se pobrinuti dobro znani DJ Voljen Korić, a s druge strane kluba posjetitelje očekuje i drugi zvuk! U koncertnoj prostoriji će oriti i žestinom zalijevati riječki Krešo i Kisele Kiše, pulski Pasmaters, sisačka Šarena Pojava i pazinski Fudrinjosi. Šećer na kraju priče je DJ Grga koji će prije, između i nakon nastupa vrtjeti sve anti-hitove Ri Rocka.

kreso_kisele_kise_let_3_karnevalska_dora__8_ Krešo i kisele kiše

- Samim otvaranjem spajaju se raznovrsni alternativni žanrovi riječke scene, prolazeći kroz 80-e, 90-e, 00-e itd., tako da će cijela večer biti ispunjena sadržajem u kojem će se svatko moći pronaći. To znači da osim što posjetitelje očekuje nostalgični dance floor 80-ih, čeka nas i žestoki pogo praćen domaćim punk i rock zvukom. Napomenuli bi da za ovaj, ali vjerujemo i mnoge nadolazeće događaje, organizaciju preuzimaju mlade organizatorske snage Udruge koje će prikazati sav svoj napredak od kad su krenuli na tečajeve event managementa, tako da nas očekuje žestoka i nezaboravna čaga, poručuju iz Palacha.

Također, puno je još ideja koje tek trebaju biti realizirane i koje će Udruga graditi zajedno s posjetiteljima u kultnom klubu.

palach_otvorenje_2024-05826

- Udruga se zahvaljuje svima na javljanju i pomoći, donaciji činela, bubnjeva, ukulelea, gitara i slika koje će se utkati u prostor. Ovim putem Udruga poziva sve one koji bi donirali glazbene memorabilije neka se jave i pomognu ukrasiti ovaj kultni prostor. Ulaz na događaj je kompletno besplatan, a vrata će biti otvorena od 20 sati! Idući dan, pa nadalje ugostiteljski dio prostora bit će otvoren svaki dan od 9 do 24 sata, a vikendima do 3 sata, dodali su iz Palacha.

Program je podržan od strane Grada Rijeke, Ministarstva kulture i medija i HUZIP-a.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...