Objavljen javni poziv za predlaganje izložbenih programa u Galeriji O.K. u 2024. godini

Autor: Marina Pauletić 02.07.2023

galerija_ok_rijeka_otvorenje__9_

Nepotpune prijavnice neće se razmatrati.

Rijeka - Galerija O.K. (Novi turizam d.o.o.) poziva sve umjetnike/-ice, kolektive i kulturne djelatnike/-ice na predlaganje izložbenih programa u Galeriji O.K. u 2024. godini.

Za predlaganje programa potrebno je ispuniti prijavnicu i dostaviti traženu dokumentaciju. Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana, a moguće ju je potpisati i digitalno. Vizualni materijal dostavlja se unutar prijavnice.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu, zajedno s prilozima, potrebno je poslati na e-mail adresu: galerijaok@artkvart.hr s naznakom „PRIJEDLOG ZA O.K. 2024.”

Nepotpune prijavnice neće se razmatrati. Pristigle prijedloge programa evaluirati će i selektirati Programsko vijeće Galerije O.K. Ovisno o kvaliteti zaprimljenih programa, za izlaganje u 2024. godini biti će selektirano između osam i deset prijedloga.

Galerija O.K. multimedijalni je izlagački prostor koji se zalaže za poticanje, promociju i umrežavanje suvremene umjetničke scene i inovativnih kustoskih koncepata, s naglaskom na interdisciplinarne i transdisciplinarne izlagačke prakse, koje potiču ujedno estetska i kognitivna iskustva, napose političke, ekonomske i ekološke komentare društva i odgovarajućih sustava vrijednosti.

Galerija O.K. će za selektirane prijedloge osigurati troškove tiska kataloga, promotivnog video materijala, najave u medijima, čuvanje izložbe te stručna vodstva istom, a prema mogućnostima, i honorar izlagačima/kustosima programa.

Rezultati poziva bit će objavljeni na portalu Artkvart.hr (Galerija O.K.) te Facebook stranici Galerije O.K.

Poziv je otvoren od 1. srpnja 2022. godine do 31. kolovoza 2023. godine.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...