Old Rock Summer Festival na Trsatskoj gradini!

Autor: Marina Pauletić 05.07.2023

trsatska_gradina__1_

Proslavi 30 godina djelovanja HGU PGŽ pridružuje se i udruga LP Rock sa svojim posebnim programom koji je na programu u srijedu, 19. srpnja.

Rijeka - Jeste li zaljubljenik rock'n'rolla, rocka, rockabillya ili naprosto volite dobru vibru i ritam? Sve to nudi vam se u srijedu, 19. srpnja s početkom u 21 sat na Trsatskoj gradini. Naime, u sklopu programa „U rock ritmu“ udruga LP Rock u suradnji s HGU PGŽ i Distune promotion priprema nezaboravan glazbeni doživljaj na kojem će nastupiti Grupa Asnal, Što, Kaj rock, Old School Band i Midnight Band.

Proslavi 30 godina djelovanja HGU PGŽ pridružuje se i udruga LP Rock sa svojim posebnim programom koji je na programu u srijedu, 19. srpnja.

Jedinstveni ugođaj Trsatske gradine obogatiti će jednodnevni „Old Rock Summer Festival“ na kojem će publika moći uživati u nastupima čak četiri benda.

Osim domaćih znalaca iz Old Schol Banda i Midnight Banda posebno raduje dolazak i gostiju „Grupa Arsenal“ iz Pule te „Što, kaj rock“ iz Gorskog kotara.

Ne propustite ovu posebnu priliku da zaplešete uz vječne rock evergreene!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 7 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 8 eura.

Realizaciju su pomogli Grad Rijeka, TZ Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...