One Possible Option objavio novi emotivni singl „Honesty is Everything“

Autor: Jasmina Salamun 31.08.2023

one_possible_option-81096

„Honesty is Everything“ je pjesma o načinu života i načelima na kojima počivaju temelji takvog života.

Rijeka - Riječki rock band One Possible Option kraj ljeta obilježio je novim emotivnim singlom „Honesty is Everything“ kojim nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji izlazi početkom 2024. godine. Nakon singlova „This Is Broken“ i „Earth INC“, bend nastavlja niz žestokih pjesama praćenih energičnim videospotovima.

Novim singlom bend pokazuje širinu i svježinu u pristupu rock žanru te spoj ambijenta, elektronike i eksplozivne rock energije koji pokazuju daljnji kreativni smjer benda na uzbudljivom novom albumu. Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuju Deni i Zdravko Kasapović, a produkciju Deni Kasapović. Za dinamičan videospot koji prenosi sirovu energiju benda zaslužan je Tin Majnarić.

„Honesty is Everything“ je pjesma o načinu života i načelima na kojima počivaju temelji takvog života, a nastala je u trenutku boli koji se povezao sa značenjem te pjesme, stoga je ona za naš bend jako važna. Spot je sniman u Varaždinu, pod režiserskom palicom Tina Majnarića i nismo ga željeli komplicirati tumačenjem, scenarijem i glumom, nego jednostavno prenijeti emociju izvedbe pjesme kakvu imamo na probi i koncertima. Zahvalni smo svima koji su sudjelovali na snimanju, od druženja do završnog rezultata, bilo je opušteno i prijateljski, što se smatramo prenijelo i na sam spot s kojim smo mi jako zadovoljni“, navodi frontman benda Deni Kasapović koji je pjesmu radio i snimao u emotivno teškom obiteljskom životnom razdoblju.

one_possible_option-89126

Iz Denijeve emotivne objave izdvajamo nekoliko crtica koje daju nadu da se i u teškoj životnoj situaciji može potražiti emotivni bijeg i spas u glazbi:

„Glazba na neki (ali samo na neki) način spašava, jer sve ono što je unutra, a mora negdje izaći, ona to objeručke prima, pa eto, umjesto da se saspeš u komade, to sve ide u mikrofon…

Poanta koju želim reći je valjda, da, eto, ova pjesma me izvukla iz crnila i dala mi nekakav smisao, jer sam ju radio za staroga, pošto ništa drugo nisam u tom trenutku mogao napraviti za njega, i služila je kao spužva koja je upila svu moju bol, jer naučio sam, kada to ostane unutra, lomi čovjeka na pola. Glazba što se mene tiče oduvijek ima tu snagu, boteljirati emociju i čuvati ju za tebe, da je ne nosiš stalno sa sobom. Ali da je možeš posjetiti kao starog prijatelja... jer i ta bol je ljubav…

Stari je danas dobro, zajedno smo svi, pazimo jedni na druge, sve je u redu…“

Članovi riječke rock atrakcije One Possible Option novim singlom „Honesty is Everything“ iznova dokazuju da imaju još puno toga za ponuditi svojoj publici koja uskoro može očekivati još više novih energičnih live nastupa.

Singl poslušajte ovdje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...