Ovoga vikenda u River Pubu karaoke i Balašević Tribute

Autor: Marina Pauletić 25.10.2023

donkey_hot_river_pub_2023__14_

Zagrijavanje za vikend možete započeti već u četvrtak na Ex Yu Rock Partyju kada će sva pića koštati dva eura.

Rijeka – Kao što su iz River Puba već najavili, tradicionalne karaoke četvrtkom sada se održavaju petkom pa ćete tako moći uzeti mikrofon u ruke i ovoga petka, 27. listopada. Pjeva se od 21 sat do 3 ujutro, a prijave također kreću u 21 te traju čitavu večer. Pjevače i pjevačice kroz večer će voditi Fran Đurašin i DJ Bruno, za ohrabrenje prije penjanja na binu dobivaju motivacijsku žesticu, dok najbolje očekuju pitke nagrade.

U subotu, 28. listopada u River pubu nastupa duo „Jedan Dva“ koji čine Teo de Privitellio uz klavirsku pratnju Alena Mančića. Dečki će izvesti najpoznatije i neke manje poznate hitove novosadskog kantautora Đorđa Balaševića kao što su „Vasa Ladaćki“, „Ne volim januar“, „Prva ljubav“, „Neki novi Klinci“, „Svirajte mi jesen stiže dunjo moja“ i još mnoge druge.

„Inače, Teo i Alen preko 12 godina izvode pjesme Đorđa Balaševića, a svi koji ste ih već imali prilike slušati znate da nas čeka emotivna i raspjevana glazbena večer u kojoj ćemo se još jednom prisjetiti neprežaljenog Đoleta i njegovih bezvremenskih skladbi i hitova“, poručili su iz River Puba.

Prije i poslije nastupa za dobru glazbu pobrinut će se Teo Fantazija, ulaz je besplatan, a stol možete rezervirati SMS-om na broj 098546529.

Zagrijavanje za vikend možete započeti već u četvrtak od 20 sati do 2 sata ujutro na Ex Yu Rock Partyju kada će sva alkoholna i bezalkoholna pića koštati dva eura.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...