Peek&Poke i Distune promotion s ponosom predstavljaju: Steven Brown u Rijeci

Autor: Ivana Grabar 23.02.2022

Steven_Brown_foto_Philippe_Levy

Povodom 15 godina postojanja muzeja informatike Peek & Poke u suradnji s Distune promotion dovodi u Rijeku osnivača legendarnih Tuxedomoon, Stevena Browna. Samostalni koncert je na rasporedu u subotu, 28.05. Ograničen broj ulaznica po cijeni od 105,00 kn moguće je kupiti u Dallas music shopu Rijeka i/ili preko sustava Entrio.

Rijeka - Ove godine riječki muzej Peek&Poke obilježava 15. godinu opstanka i postojanja. Povodom malog jubileja pripremljen je prigodni program kroz tekuću godinu koji se sastoji od izložbi, radionica, promocija i koncerata.

Steven_Brown_u_Rijeci_plakat

Upravo s jednim specijalnim koncertnim gostovanjem, Peek&Poke se prisjeća, ali i daje priznanje i glazbenim autorima koji su povezani s muzejom. Riječ je o nastupu Stevena Browna, osnivača legendarnih Tuxedomoon koji će se održati u iznimnom prostoru Zajednice Talijana (Circolo). Steven Brown dolazi u Rijeku promovirati svoj novi album „Le Hombre Invisible“ kao prva post-Tuxedomoon europska turneja. Koncertnu postavu osim Browna čine Luc van Lieshout (Tuxedomoon) i Benjamin Glibert (Aquaserge). Osim novog albuma na set listi će se naći i pjesme Tuxedomoon-a.
Podsjetimo, zadnje gostovanje Tuxedomoon, također u organizaciji Peek&Poke, održano je u srpnju 2011. i prema mnogima to je bio top koncert godine u Rijeci. Tuxedomoon je nastupio u punom sastavu pred ispunjenom Trsatskom gradinom. Nažalost, tijekom ovih godina, dva istaknuta člana su preminula i bend više ne nastupa. Članovi su tijekom godina imali solističke karijere koje su paralelno održavali s matičnim bendom.
Ograničen broj ulaznica je već u prodaji po cijeni od 105,00 kn i dostupne su u Dallas music shopu Rijeka i/ili preko sustava Entrio. U četvrtak, 24.3. cijena im se diže na 125,00 kn, a na dan koncerta (ukoliko ih ostane) cijena iznosi 155,00 kn.

Glazbena poslastica kao nagovještaj vrućeg ljeta!
Koncert je podržan od strane Grada Rijeka - odjela za kulturu.
Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.