Petar Grašo u Kostreni – počela prodaja ulaznica

Autor: Marina Pauletić 13.11.2023

petar_graso_2023_opatija__18_ Foto: arhiva

Glazbeni spektal za pamćenje 11. prosinca u Kostreni.

Kostrena - Općina Kostrena, Turistička zajednica općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena pripremaju glazbeni spektakl koji će zasigurno obilježiti prosinac na ovim prostorima.

U Sportskoj dvorani Kostrena, u ponedjeljak 11. prosinca, s početkom u 20 sati, koncert će održati jedan od vodećih glazbenika na ovim područjima – megapopularni Petar Grašo.

Kako je najavljeno, ovaj izvanredni pjevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor, koji iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru i brojne nagrade, u Kostreni će izvesti najveće uspješnice na koncertu koji se održava se u sklopu obilježavanja Dana Općine Kostrena.

Naime, Općina Kostrena 6. prosinca slavi Dan Općine i blagdan svetog Nikole, a ove se godine obilježava i 30 godina samostalnosti Općine.

Koncert Petra Graše svakako će biti vrhunac proslave, a ono što se iščekivalo – prodaja ulaznica, započelo je upravo danas! Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti online u sustavu www.mojekarte.hr, na njihovim prodajnim mjesima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka), ali i u prostoru TIC-a Turističke zajednice općine Kostrena. Popularne cijene ulaznica su: tribine istok i zapad 10,00 eura, središnja tribina 15,00 eura te ograničen broj VIP parter ulaznica 25,00 eura.

S obzirom da je kapacitet dvorane ograničen, a izvođač itekako atraktivan i popularan, organizatori pozivaju sve da svoje ulaznice nabave na vrijeme.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...