Po' Metra Crijeva u studenom promoviraju album u zagrebačkoj Močvari

Autor: Marina Pauletić 03.10.2023

Po_Metra_Crijeva_foto_by_Dark_Indigo Foto: arhiva

Grupa Po' Metra Crijeva poznata je po spajanju maškarane kvarnerske estetike, metala i tradicionalne Istarske ljestvice.

Zagreb - Riječki ča metalci Po' Metra Crijeva održat će u subotu, 11. studenog veliki koncert u zagrebačkoj Močvari povodom promocije svog albuma „Boškarin IV“ koji je izašao ranije ove godine.

Nakon uspješnih spotova „Čižićka Rapsodija“ i „Prokjeti Pust“ s novog albuma, singla „Metal je ča“ s kojim su nastupili na ovogodišnjim „Melodijama Istre i Kvarnera“ i nakon uspješnih promotivnih nastupa diljem Hrvatske, došlo je vrijeme da ča metalci osvoje Zagreb.

Grupa Po' Metra Crijeva poznata je po spajanju maškarane kvarnerske estetike, metala i tradicionalne Istarske ljestvice koja je dio popisa UNESCO-ve nematerijalne kulturne baštine i spremaju vrhunsku ča metal feštu kakvu stanovnici Zagreba još nisu doživjeli.

„Pozvali smo stara i nova čudovišta, svirat ćemo cijelu novu ploču i sve važne pjesme iz ostatka repertoara, a uskoro ćemo objaviti i specijalne goste koncerta s kojima ćemo stvoriti intenzivan audio-vizualni doživljaj i najjaču ča metal feštu u Zagrebu“, rekli su cure i dečki iz PMC-a, uz vidljivo uzbuđenje.

Uz karte u pretprodaji za samo 8 Eura i 12 Eura na dan koncerta ovo će zasigurno biti zagrebački metal događaj jeseni koji nikako nije mudro propustiti.

Karte je moguće kupiti na stranici Močvare: https://mochvara.hr/event-detail/64f8a7371b234e0b58ab038e/, a na dan koncerta bit će dostupne na ulazu u klub.

pocket icon

<

Više sa portala torpedo.media ...