Početak nove koncertne sezone uz Bad Daughter, Šarenu pojavu i Valove

Autor: Marina Pauletić 27.09.2023

grad_bro_pogonkulture_2023__4_ Foto: arhiva

I ove sezone posebna pogodnost za studente riječkog sveučilišta.

Rijeka - Ljeto je i kalendarski iza nas i polako kreće nova koncertna sezona. Za sam početak očekuju nas premijerni nastupi sjajnih gostiju iz Zagreba, Siska uz neizostavnu lokalnu podršku, a sve zapakirano u program pod nazivom Music ON!


Njegovo treće izdanje okuplja žanrovski različiti miks objedinjen u alternativni izričaj. Tako će publika u subotu, 30. rujna u Pogonu kulture imati prilike uživati u nastupima hvaljene Bad Daughter, direktnih rap rockera Šarene pojave i lokalnih snaga, benda Valovi.

Satnica:
20.30 sati otvaraju se vrata,
21.30 sati Valovi,
22.15 sati Šarena pojava,
23.20 sati Bad Daughter.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 11 eura dostupne su u Dallas music shop Rijeka i u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena im skače na 15 eura.

I ove sezone posebna pogodnost za studente riječkog sveučilišta. Naime, uz važeću x-icu, ulaznice mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni i na dan koncerta na samome ulazu, ukoliko koncert nije rasprodan.

Bad Daughter dolazi premijerno u Rijeku predstaviti nagrađivani debi album „Let Me Panic“ koji se samouvjereno kreće unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu. U tekućoj godini osim rada na novim pjesama iza nje je niz sjanih nastupa (poput otvaranja za Florence + The Machine u pulskoj Areni), a bogatija je i za statue Pop&Off izvođača godine te za Pjesmu godine za singl „Bite Your Tongue“.

Riječka publika će napokon moći i pogledati hvaljeni rap rock band Šarena pojava. Diskografski su prodrmali scenu s svojim prvijencem „Ravnoteža“, ali prava potvrda kvalitete dolazi do izražaja u live nastupima. Kako sami kažu pjesme su im društveno-socijalne, intimno-ljubavne i satirično-humoristične tematike, tečno odrepane, te ojačane zvučnom slikom čvrstog rocka, grungea i punka.

Trosatnu glazbenu večer otvaraju domaći dečki iz benda Valovi. Uz debi album publiku će počastiti i s novim pjesama koji bi se uskoro trebali naći na novom izdanju.

Music ON! je na rasporedu u subotu, 30. rujna u Pogonu kulture. Program je djelomično financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija i HUZIP-a.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...