Popularna predstava "Muškarci su s Marsa, žene s Venere" uskoro u HKD-u na Sušaku

Autor: Sandra Turkalj 28.09.2022

wp-content/uploads/2020/07/mu%C5%A1karci-su-s-marsa-%C5%BEene-su-s-venere-1.jpg

Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem "druge strane".

Rijeka - U ponedjeljak, 10. listopada u HKD-u na Sušaku s početkom u 20 sati stiže jedna od najdugovječnijih predstava na zagrebačkom repertoaru "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere".

Predstva je temeljena na knjizi američkog bračnog terapeuta Johna Graya "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere" koja je izdana 1993. godine i brzo je postala svjetski bestseller. Uznemirila je duhove i pridružila se vječnoj polemici o tome jesu li muškarci i žene različiti ili nisu. Istoimena predstava svoju popularnost stiče zahvaljujući tome što u duhovitim primjerima iz svakodnevnog života gledatelj lako prepoznaje svog partnera ili sebe.

Osim lake identifikacije gledatelja s problemima i načinima reagiranja u braku, predstava nudi i moguća rješenja kako prevladati nesporazume i izbjeći nezadovoljstva i frustracije neočekivanim (različitim) ponašanjem "druge strane". Zanimljivost je da gledatelji i neposredno sudjeluju u predstavi igrajući nekoliko kratkih scena.

Bez obzira vjerujete li u postojanje stereotipa ili ne, ova predstava neće vas ostaviti ravnodušnima. Dobro ćete se zabaviti, možda i ponešto naučiti, a sigurno će vas potaknuti na razgovor s parnerom nakon predstave.

Karte možete nabaviti putem web stranice: https://www.mojekarte.hr/hr/muskarci-su-s-marsa-zene-su-s-venere/tickets-603595.html

Više sa portala torpedo.media ...