Predstavljanje knjige Zorana Krušvara "Šuma iza grada" ovoga petka u Filodrammatici

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.11.2022

Naslovnica_Suma_iza_grada

Uz autora, knjigu će predstavljati i urednik Enver Krivac, a razgovorom će moderirati Dunja Matić Benčić.

Rijeka - U petak 25.11. u 18 sati, održat će se u prostoru knjižnice Filodrammatica u Rijeci predstavljanje nove knjige Zorana Krušvara "Šuma iza grada". Uz autora, knjigu će predstavljati i urednik Enver Krivac, a razgovorom će moderirati Dunja Matić Benčić.

Šuma iza grada čarobno je mjesto. U njoj možete susresti vile, vještice, zombije, krokodile i umirovljene akademske građane koji preživljavaju sakupljajući samoniklo jestivo bilje. No, što se dogodi kad se, kao dio projekta turističke zajednice, u šumu odjednom usele partizani? Knjiga “Šuma iza grada” uvodi bizarne i fantastične pojave u svima prepoznatljivu hrvatsku svakodnevicu, a priče o životu radničke klase podvlači likovima iz bajki i horor filmova. Autor je žanrovski svrstava u magijski kapitalizam.

Zoran Krušvar već dvadeset godina zabavlja, iznenađuje i uznemiruje čitatelje svojim pričama. Do sad je objavio niz knjiga, a njjegovi radovi dobili su nekoliko nagrada, uključujući nagrade Sfera, Artefakt i Best Corporate Book.Kad ne piše knjige, uči programirati video igre koristeći Unity i C#. Pije puno čaja i sanjari o šumama.

Više sa portala torpedo.media ...