Promocija istoimenog albuma prvijenca grupe Bene

Autor: Marina Pauletić 14.09.2023

bene_morski_prasac_2023__15_

Ovaj dugosvirajući materijal plod je njihovog zajedničkog rada i strasti koju svi članovi ulažu u stvaranje glazbe.

Rijeka - Nakon što su se singlovima „Ružne žene“, „Party Boy“ i „Slobodan“ predstavili široj javnosti, beskompromisni riječki žestoki rock bend BENE donosi nam istoimeni debitantski album. Na albumu se nalazi sedam autorskih pjesama, a snimljen je u u studiju GIS pod producentskom palicom legendarnog Mateja Zeca (Let 3).

Grupa BENE oformljena je početkom 2022., i čine ju veterani glazbene scene i iskusni glazbenici koji već neko vrijeme uzburkuju strasti svojim energičnim nastupima, a sada su konačno spremni s publikom i svijetom podijeliti svoj prvi studijski album.

Ovaj dugosvirajući materijal plod je njihovog zajedničkog rada i strasti koju svi članovi ulažu u stvaranje glazbe.

Ovaj petak, 15. rujna, postat će nezaboravan trenutak kada će se album službeno predstaviti publici, a za ovu posebnu priliku, članovi grupe u sastavu Dragan Župan, Dragan Parmać, Aleksandar Ivaštanin, Loren Župan, Karolina Badurina i Bojana Perhat pozivaju sve ljubitelje glazbe na promociju i druženje u omiljeni riječki glazbeni dućan – Dallas Music Shop.

Očekuje vas ugodno ozračje, autogrami, ćakula, ponešto pića i naravno, prilika da prvi doživite njihov prvijenac, a ekipa grupe Bene garancija su nezaboravnog glazbenog iskustva.

Ne propustite priliku za energični, rockerski službeni početak vikenda, startamo u 18:00!

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...