Rap se vraća u Rijeku - dolaze Prti Bee Gee!

Autor: Marina Pauletić 28.11.2022

wp-content/uploads/2019/04/repetitor-rijeka-pogon-kulture-2.jpgFoto: ilustracija

Dvojac je posljednji put u Rijeci nastupao 2016. godine.

Rijeka - U petak, 2. prosinca kultni beogradski dvojac Prti Bee Gee ponovo dolazi u Rijeku i to u Pogon kulture. Prti Bee Gee omiljeni su rap/hip-hop sastav svih generacija koji preko 20 godina slovi za jedne od predvodnika underground scene u svim državama bivše Jugoslavije.

Od svojih početaka 2000. godine pa sve do danas, ostaju dosljedni svom sirovom talentu i neprikosnovenom strašću za originalnim beatom i tekstovima te iskrenim prikazom društva koje ih okružuje. Prepoznatljivi po crnom humoru, kontroverznim rimama i čvrstom gardu, Mikri Maus i Eufrat ne ostavljaju barijere između publike i izvođača.

Posljednji su put nastupili u Rijeci 2016. kada su publici predstavili svoj peti album „Petarda“, a sada dolaze „naoružani“ starim hitovima te novim albumom „5+1“ izdanom prošle godine.
DJ support je Vedran Pušić aka 207 [two-o-seven], talentirani hrvatski velikan hip-hop i dubstep scene, DJ i producent iz Pule koji bilježi prepoznatljive nastupe na festivalima kao što je Outlook, a 2017. objavljuje prvi samostalni album „Brainstorm“. U Pogonu nastupa prije i nakon beogradskog dvojica.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio:

Limitirana Early Bird pretprodaja - 75 kn
Pretprodaja redovita cijena - 95 kn
Cijena na vratima (ako ostane) - 120 kn

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim fizičkim mjestima: The Beertija, Dallas Music Shop, Tisak Rijeka Korzo, Ghetaldus (TCR, ZTC Rijeka, Opatija) te New Sound (Matulji).

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...