Riječanke navalile na Hot Men Dance - dodan još jedan show u Pogonu kulture

Autor: Marina Pauletić 21.05.2024

hot_men_dance_show

Riječanke i Opatijke su rasprodale sve predstave popularne muške plesne skupine pa je zbog velikog interesa dodana posebna klupska večer rezervirana samo za žene.

Nakon što su rasprodali nevjerojatnih osam predstava u Opatiji i Rijeci, vodeća europska muška skupina plesača koju redom čine modeli i sportaši u vrhunskoj formi, Hot Men Dance, pripremaju poseban i nešto intimniji show u Pogonu kulture u petak 24. svibnja.

Hot Men Dance čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta koji kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima što rezultira pozitivnoj atmosferi koju stvaraju, a zbog neprestane interakcije publika osjeća da je dio showa, a ne samo promatrači – odnosno promatračice.

Cijela večer je, naravno, rezervirana isključivo za žensku publiku stariju od 18 godina, a plesači pripremaju posebno klupsko izdanje uz DJ-a koje uključuje plesne točke ali i ples na plesnom podiju.

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu te na svim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Link na ulaznice: https://www.entrio.hr/event/hot-men-dance-rijeka-18784.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...