Riječki bend One Possible Option objavio novu energičnu rock pjesmu "Earth INC."

Autor: Jasmina Salamun 26.02.2023

wp-content/uploads/2021/06/bubnjevi_svirka_koncert_bend_ilustracija.jpgIlustracija

Kao i do sada glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a tekst su pisali Zdravko i Deni Kasapović. Miks i master pjesme radio je Goran Kovač.


Rijeka - Riječki alternativni rock band One Possible Option objavio je još jednu žestoku pjesmu. Novi singl ”Earth INC.” pokazuje jednu energičnu i direktnu stranu benda koji polako osvaja alternativnu scenu u Hrvatskoj. Ovom pjesmom bend nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji izlazi krajem ljeta ove godine. Nakon prvog spota za pjesmu "This Is Broken” sada su pjesmu "Earth INC.” odlučili predstaviti jednostavnim, ali snažnim lyric videom. Autor videa je bubnjar benda, Dejan Adamović Deva.

"Glavna pokretačka sila ovog benda, tekst, ovaj put je u prvom planu, tako da ga akcija video spota ne stavi u sjenu. U vremenu nošenja maski ovaj tekst stoj gol, sam, čista alternativa, iznikla iz srca", kažu iz One Possible Option.

Kao i do sada glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a tekst su pisali Zdravko i Deni Kasapović. Miks i master pjesme radio je Goran Kovač.

“Eto, ne znam, važno mi je ovo, važan mi je taj tekst od starog, smatram da je napisan sa puno ljubavi i to je nešto za što se meni isplati truditi u životu, da nešto kažemo, da nešto ostavimo iza sebe. Drago mi je da ovaj singl ide van uz lyric video, da se u prvi plan stavi ono za što ostavljamo znoj u prostoriji, studiju, na bini, kroz cijelu godinu. Svaki lajk, share, komentar, stav, puno znači.
Pozdrav ljudići!

P.S. Svaka čast Deva Dejan Adamovic za trud oko ovog videa!” - poručio je glavni vokal Deni Kasapović svojim prijateljima i obožavateljima benda.

Bend singlovima planira aktivnu 2023. godinu, od kojih će prema najavama neki biti popraćeni spotovima, a neki lyric videima. Prošli album "No King" itekako je prodrmao hrvatsku glazbenu scenu, pogotovo alternativne krugove, a novi album je još jedan bitan napredak za sami bend, ali i za riječku, kao i hrvatsku rock scenu. Uvijek britki s tekstovima, nevjerojatno energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom - One Possible Option imaju još puno toga za pokazati. "Earth INC." se svakako uklapa u njihovu priču i poruku.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...