River Pub Rijeka: Karaoke petkom, Black Rose u subotu

Autor: Marina Pauletić 11.10.2023

donkey_hot_river_pub_2023__14_ Foto: arhiva

Kultne karaoke u Riveru sada će se održavati petkom.

Rijeka – Jedan od omiljenih riječkih pubova, River Pub ovoga tjedna nudi pregršt događanja.

Prvi je taj da se karaoke vraćaju u pub, ali više se neće održavati četvrtkom, kao dosad, već petkom. Najbolji osvajaju bogate pitke nagrade, a svi koji se odvaže uzeti mikrofon u ruke prije penjanja na binu dobivaju motivacijsku žesticu. Kroz cijelu će večer pjevače, pjevačice i ostale goste voditi Fran Đurašin i DJ Teo Fantazija. Karaoke počinju u 22 sata te traju do 4 sata ujutro, dok prijave počinju u 21 i traju čitavu noć. Prva večer karaoka na redu je već ovoga petka, 13. listopada.

karaoke_plakat

U subotu, 14. listopada u Rijeku po prvi puta dolaze žestoki Mađari, band Black Rose koji će protutnjati kroz River pub svirajući covere rock velikana Motörheada, ali i drugih legendi žanra poput Black Sabbath i Thin Lizzy. Zagrijavanje prije i poslije nastupa zadatak je DJ Dog-a, večer počinje u 21 sat, svirka u 22 sata, a nakon nje DJ Dog nastupa sve do 4 ujutro. Ulaz je besplatan.

black_rose_plakat

Osim glazbenih večeri, sutra, 12. listopada na gornjem katu Rivera gleda se utakmica Hrvatska – Turska na jednom velikom platnu i četiri televizijska ekrana. „Hladno pivo, glasno navijanje, a ubacit ćemo i neke kokice“, poručili su iz River puba. Utakmica počinje u 20 sati.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...