Sandro Bastiančić ima novi singl 'Na rubu sna'

Autor: Nikola Cvjetović 13.06.2024

Sandro_Bastiancic

Nova 'laganica' iz gitare Sandra Bastiančića uz vokalni dodir Martine Majerle donosi atmosferičnu baladu koja opušta um i vodi ga u ljepši 'svijet'.

Rijeka - Riječki kantautor Sandro Bastiančić novim singlom 'Na rubu sna' jednu je stanicu bliže do odredišta i posljednje stanice ove priče, a to je album imena 'Priča'. Nova 'laganica' iz gitare Sandra Bastiančića uz vokalni dodir Martine Majerle donosi atmosferičnu baladu koja opušta um i vodi ga u ljepši 'svijet'.

Sve pjesme koje će se naći na albumu „Priča“ snimljene su i čekaju završnu obradu u studiju Roberta Funčića pa ćemo uskoro moći u potpunosti doživjeti Sandrovu „Priču“.

Bastiančić je autor je glazbe i teksta za „Na rubu sna“, a kao aranžer pridružuje mu se Robert Funčić. Pored stalnih suradnika, instrumentalista Alena Tibljaša na bubnjevima, Dine Ivelje na basu i Zvonimira Radišića na gitari, za ovu priliku ugostio je i još dvoje vrhunskih riječkih glazbenika – već spomenutu Martinu Majerle na pratećem vokalu, a tu je i Mauro Staraj na klavijaturama i harmonici.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...