Shaquille O’Neal kao DJ Diesel donosi spektakl na Krk

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.06.2022

shaquille_o_neal_dj_diesel1

Nakon sportske karijere, Shaq je jednako uspješan i kao DJ elektroničke glazbe. U novom klubu Diamond nastupit će 14. srpnja.

Malinska - Najveći DJ na svijetu ili točnije najviši sa svojih 216 cm dolazi na Krk. U novom klubu Diamond kod Malinske 14. srpnja gostuje DJ Diesel, a iza tog imena stoji ni manje ni više nego Shaquille O’Neal, nekad slavni košarkaš, a danas jedan od najvećih zabavljača na svijetu.

Strast prema glazbi pokazivao je od malih nogu, a pogotovo nakon što je kao 14-godišnjak prvi put gledao uživo bend Public Enemy. Otad je činio sve u misiji da postane DJ - kosio je travu susjeda, šetao pse i skupljao sve što je mogao dok nije uštedio 200 dolara kako bi kupio svoj prvi gramofon u zalagaonici. Mnogi i ne znaju da je paralelno sa sportskom karijerom Shaq objavio i nekoliko rap albuma, a prvi pod nazivom 'Shaq Diesel', objavljen 2003., prodan je u više od milijun primjeraka i dosegnuo 25. mjesto Billboardove ljestvice. Postao je tada prvi sportaš s platinastim albumom, no prekretnica koja mu je promijenila život dogodila se 2014. kad je posjetio festival Tomorrow land i otkrio elektroničku plesnu glazbu. Već sljedeće godine nastupio je na istom festivalu kao DJ Diesel. Otada se pod tim imenom pojavljuje na nebrojenim partyjima i festivalima, kao i na vlastitoj seriji događanja Shaq's Fun House.

shaquille_o_neal_dj_diesel-52197

Njegova kombinacija trapa, EDM-a i hip hopa pokreće obožavatelje diljem svijeta, a sad će to učiniti na Krku, novoj party destinaciji sjevernog Jadrana. Sjajan ambijent kluba Diamond u prirodnom okruženju s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev bit će savršena pozornica za spektakl slavnog gosta.Ovaj nastup samo je jedno od atraktivnih događanja cijelog ljeta u Diamondu. Već uvikendu 1. i 2. srpnja stižu DJ zvijezde Roger Sanchez i Magdalena, a u nastavku srpnja nastupit će i Space Motion, Mahmut Orhan, Agents Of Time, Mark Knight i Korolova. Ulaznice za nastup DJ Diesela dostupne su putem poveznice: www.entrio.hr/event/dj-diesel-aka-shaquille-oneal-diamond-club-11695

Više informacija na stranici diamondclub.hr te na društvenim mrežama kluba Diamond.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...