Istraživanje: Koliko poznajete riječku književnu produkciju i što volite čitati?

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 19.01.2022

wp-content/uploads/2021/02/knjige_police_knjiznica_istrazivanje_citanje_ilustracija.jpeg


Cilj ovog istraživanja je ispitati poznavanje i potrebe članica i članova Gradske knjižnice Rijeka vezano za riječku književnu scenu, a sa svrhom donošenja smjernica za razvoj književne djelatnosti u gradu Rijeci.

Rijeka - Odjel za kulturu Grada Rijeke u suradnji s Odsjekom za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci provodi evaluaciju poznavanja korisnika Gradske knjižnice Rijeka književnih programa sufinanciranih kroz Javne potrebe za kulturu grada Rijeke, kao i ispitivanje potreba čitatelja u području književne djelatnosti.

Cilj ovog istraživanja je ispitati poznavanje i potrebe članica i članova Gradske knjižnice Rijeka vezano za riječku književnu scenu, a sa svrhom donošenja smjernica za razvoj književne djelatnosti u gradu Rijeci. Ispitivanje se provodi putem anketnog upitnika čije je očekivano vrijeme ispunjavanja 15-20 minuta, stoga će izrazito cijeniti svaki izdvojeni trenutak.

Istraživanje se provodi u sklopu kolegija Evaluacijska istraživanja, nositeljice izv.prof.dr.sc. Bojane Ćulum-Ilić i izv.prof.dr.sc. Nene Rončević.

Svi zainteresirani anketu mogu pronaći na linku.

Rezultati se ne mogu ni na koji način povezati s imenom, stoga je ispunjavanje anketnog upitnika u potpunosti anonimno te će rezultati na kraju biti skupno prikazani.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...