Teensi se vraćaju! Nastupaju u Kastvu povodom 25 godina izlaska prvog albuma

Autor: Marina Pauletić 23.04.2024

daniel_i_claudia_beni

Na pozornici će im se pridružiti i gosti iznenađenja.

Kastav – Tinejdžerska senzacija s početka 21. stoljeća, legendarni Teensi vraćaju se na scenu u punom sastavu povodom 25. obljetnice izlaska njihovog prvog albuma „U tami i svjetlosti“. Teense čine Daniel Beni, njegov bratić Sandro Beni te sestrična Claudia Beni, Eugen Srdoč, Zoran Majstorović i Ines Cech O'Donnell.

Koncert će se održati 26. srpnja na kastavskoj Crekvini, a ulaznice su u prodaji od danas u sustavu Eventim i Moje karte. Za ovu će priliku iz SAD-a stići Ines Cech O'Donnell koja ondje živi, a na pozornici će im se pridružiti i gosti iznenađenja.

Podsjetimo, Teensi su osnovani 1996. godine pod imenom „Mići rokeri“, a 1998. godine uočava ih nastavnik glazbe Mario Šimunović te iste godine mijenjaju ime u Teensi. Izdali su tri albuma: „U tami i svjetlosti“, „Blue laguna“ i „Anđeo čuvar“ te su nastupali diljem Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Osim toga nastupili su na Dori 1999. i 2000., a 2000. su osvojili Porin za novog izvođača. Posljednji koncert odsvirali su 2003. godine na Adamićevom gatu u Rijeci.

Ponovno okupljanje na svom je Facebook profilu najavio i Daniel Beni.

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...