[VIDEO] The Black Room predstavlja novi singl „Pleasureland“ snimljen u Art-kinu

Autor: Marina Pauletić 15.06.2024

the_siids_black_room_trsatska_gradina_2023__23_ Foto: arhiva

Sama snimka i live video snimljeni su u kultnom Art-kinu Croatia u Rijeci.

Rijeka - Novi singl riječkog benda The Black Room vodi nas u Pleasureland! Produciran, sniman i masteriran od strane Mateja Zeca (Let3, studio GIS), snimljen je uživo u kultnom Art kinu Rijeka, a ujedno je najava za nadolazeći album „Future Memories“ koji izlazi krajem godine.

„Htjeli smo dobiti zvuk čim bliže live koncertu, ali pod „kontroliranim uvjetima“ (smijeh). Kod snimanja uživo definitivno se osjeti razlika kako u emociji, tako i u energiji koju se ne može replicirati u studiju. Uvijek smo htjeli taj live moment pretočiti i na snimku, dobiti zvuk najbliži onom koji nam je u glavi i mislim da smo ovdje u tome i uspjeli“.
Sama snimka i live video snimljeni su u kultnom Art-kinu Croatia u Rijeci, koje je dugi niz godina svjetla točka nezavisne hrvatske filmske industrije. S jedinstvenim interijerom u režiji Kristine Barišić, ikonično Art kino poznato po svojoj jedinstvenoj estetici i ambijentu nudi neusporedivu akustiku i atmosferu koja se razlikuje od standardnih dvorana i klubova. Ova legendarna lokacija dala je određenu atmosferu i šarm našem snimanju, spajajući upečatljive vizuale s vrhunskim zvukom.

Novi singl „Pleasureland“ donosi prepoznatljivi zvuk benda, kombinirajući trenutke sirove emocije s naglaskom na live izvedbu koja je postala zaštitni znak The Black Rooma. Pleasureland je na svim streaming servisima!

U nastavku pogledajte video i uronite u "Pleasureland"!

VIDEO

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...