Thru The Bushes Festival se vraća u riječku Harteru

Autor: Sanja Tumara 03.08.2022

wp-content/uploads/2020/08/thru-the-bushes-2019.jpgThru The Bushes Festival , 2019.

Osmo izdanje festivala predstavlja četiri nezaobilazna imena hrvatske elektroničke scene - Felvera, Marinu Karamarko, Anu Antonovu i RNDM kolektiv. Publika će ove godine uživati u vrhunskoj elektroničkoj glazbi, ali i u atraktivnom video mappingu koji će na jednu večer oživjeti zidove Hartere.

RIJEKA - Osmo izdanje Thru The Bushes Festivala održat će se u prostoru bivše tvornice papira – Hartera, u subotu 6. kolovoza u 22 sata. Publika će ove godine uživati u vrhunskoj elektroničkoj glazbi i atraktivnom video mappingu koji će na jednu večer oživjeti zidove Hartere.
Na ovogodišnjem izdanju festivala nastupit će legendarni zagrebački DJ Marijan Felver koji rijetko gostuje na Kvarneru. Prilika je to da publika po prvi puta nakon gotovo 4 godine doživi Felverov nastup u gradu na Rječini. Felver je sinonim za profinjenost i glazbenu kvalitetu, jedan je od pokretača najuspješnijeg klupskog programa elektroničke glazbe u Hrvatskoj - Stereo Studija, a zbog izuzetnog doprinosa sceni prozvan je ocem domaće klupske scene.
Ana Antonova je publici dobro poznata rezidentica i suorganizatorica Thru The Bushes festivala. Dobitnica je Ambasador nagrade, aktivna na sceni kao producentica, organizatorica, promotorica te label managerica ThanQ music etikete.
Marina Karamarko, jedna je od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica, a karijeru je započela 2005. godine. U više od 15 godina proputovala je gotovo cijeli svijet, nastupivši u mnogim zemljama i legendarnim klubovima, od Ibize do Kolumbije i SAD-a, a veliko joj je priznanje bilo kada je uvrštena na Beatport listu ‘Vizionarki elektronske glazbe’. Osim što je uspješna u DJ-ingu i produkciji, već sedam godina vodi vlastitu glazbenu etiketu ThanQ.
Line up vrhunskih DJ-eva zatvara RNDM kolektiv iz Rijeke. Djeluju više od 5 godina na sceni te su se profilirali kao vrlo kvalitetan i zanimljiv koncept. Osnovani su u riječkom Tunelu gdje su organizirali nezaboravne glazbene večeri, ali i serijale s pomno odabranim gostima. Već nekoliko godina nastupaju na brojnim domaćim festivalima poput Lighthousea i Velveta.
Za vizualni ugođaj koji se stvara video mappingom i svjetlosnim atrakcijama zadužen je OBLIK 3, umjetnik koji video projekcijama vizualizira glazbu na Thru The Bushesu od osnutka festivala, a za dobar zvuk brine se Funktion-One by Kimatika.
Ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala Thru The Bushes mogu se kupiti putem CoreEvent platforme na poveznici https://core-event.co/events/thru-the-bushes-festival-006a/.
Do 6. kolovoza moguće je kupiti early bird ulaznice po cijeni od 90 kuna, dok će na ulazu na dan održavanja festivala cijena ulaznice iznositi 100 kuna.
Program je sufinanciran sredstvima Grada Rijeke u okviru Programa javnih potreba u kulturi, a Festival podržavaju BrightDock, Distune Promotion, CoreEvent, Adria Print, Karlovačko, Nemo Club, Nemo Pub, Kamov Beach Bar i Garica CBD Shop Rijeka.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...