„Trubač uvijek trubi parput“, traži se karta više za premijeru u HKD-u

Autor: Marina Pauletić 17.11.2023

trubac_uvijek_trubi_parput

U filmu se u manjim ulogama pojavljuju Mile Kekin, Asim Ugljen, Šajeta, Krešimir Mišak, Mario Kovač i drugi.

Rijeka - Dugo najavljivana nova akcijska komedija jedinstvena u Hrvatskoj po činjenici da su glavne uloge ostvarili mladi s invaliditetom uz pomoć brojnih gostiju, konačno će doživjeti svoju premijeru. 20. studenog u HKD na Sušaku. U 19 sati ćemo saznati zašto „Trubač uvijek trubi parput“.

Mogu li još jednom tajni agenti „dobrih sila“ spasiti svijet od uništenja, kakve veze imaju svemirci s rimskim centurionima i Frankopanima (!???) Što se dogodi ako nam u svijetu zabrane glazbu i ako priroda oko nas počne umirati.

Mnoga su pitanja postavili vrijedni momci i djevojke iz Spiritovog tima u „kabrio vozilima“, a kako su odgovorili na njih doznat ćemo uskoro. U svemu su im pomogli zanimljivi gosti. U filmu se u manjim ulogama pojavljuju Mile Kekin, Asim Ugljen, Šajeta, Krešimir Mišak, Mario Kovač i drugi. S obzirom na brojne upite onih koji nisu vidjeli prethodne dijelove serijala, organizatori su odlučili pustiti i ta dva kraća uratka pred glavni, novi film. Naravno, prisutni će biti i glavni glumi i glumice pa ćete moći zatražiti i autograme, ako vam se sve svidi, poručili su organizatori.

Iz Spirita javljaju da je Atrij HKD-a već skoro „rasprodan“ te da se razmatra opcija zakazivanja velike dvorane, pa mole svih koji žele doći pogledati film da odmah rezerviraju svoje mjesto kako bi se, ukoliko je potreba za mjestima veća, reorganizirali na vrijeme. Ulaznicu možete zakazati na www.spirit-ri.hr uz donaciju po vašoj želji, onoliko koliko smatrate da film i projekt vrijede.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...