U HKD stižu Boris Štok i Natali Dizdar

Autor: Marina Pauletić 04.11.2023

vlatko_stefanovski_hkd_na_susaku__1__01 Foto: ilustracija

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Rijeka – U Hrvatski kulturnim dom na Sušaku 16. prosinca održat će se tradicionalni HKD-ov božićni gala koncert na kojemu ove godine nastupa Boris Štok.

Na koncertu u HKD-u će odsvirati presjek znanih pjesama svoje karijere, od Quasarra do danas, kao i uvijek uz puno plesa i dobre energije, a za ovu će priliku uz klavir izvesti i nekoliko klasika Sinatre, Chris Rea, Dean Martina…

Ulaznica po cijeni od €14 (105,49) u pretprodaji ili €16 (120,56) kn na dan koncerta uključuje i piće dobrodošlice pokrovitelja koncerta, destilerije Aura.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Ulaznice za koncert možete pronaći ovdje.

Na samo Valentinovo, 14. veljače u HKD-u će nastupiti zadarska diva Natali Dizdar.

Bit će to savršena prilika da publici predstavi i svoj novi album koji je izašao krajem listopada, „Blues po kišnim plažama“, te najavni singl „Krug“. Uz to Natali će repertoar obogatiti svojim hitovima „Ne daj“, „Stranac“, „Mjesto za jedno“, „Dan po dan“ i mnogim drugima – Dan zaljubljenih bit će savršena prilika da Natali izvede neke od najljepših ljubavnih pjesama.

Early bird ulaznice, do 31. prosinca po cijeni od €16 kn moguće je kupiti online na mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu i Foto Reviji ili na blagajni HKD-a sat vremena prije početka programa.
Od 1. siječnja do 13. veljače 2024. ulaznice će se prodavati po cijeni od €20, dok će na dan koncerta ulaznice biti €25.

Umirovljenici i studenti imaju pravo na 50% popusta na ulaznice, isključivo na blagajni HKD-a, a članovi HKD kluba na 20% popusta na svim prodajnim mjestima.

Ulaznice možete pronaći ovdje.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...