[VIDEO/FOTO] U HKD-u održan Božićni donatorski koncert Udruge Srce za nju

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 01.12.2022

vedran_ruzic_koncert_2022_hkd_srce_za_nju__2_

Koncert je održao pijanist i skladatelj Zvjezdan Ružić kojem su se tijekom večeri na pozornici pridružili i gosti – gitarist Frano Živković, vokalistica Maya Sar i kontrabasist Vedran Ružić

Rijeka - U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan je Božićni donatorski koncert Udruge Srce za nju, čija sredstva su namijenjena projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika.

Koncert je održao pijanist i skladatelj Zvjezdan Ružić kojem su se tijekom večeri na pozornici pridružili i gosti – gitarist Frano Živković, vokalistica Maya Sar i kontrabasist Vedran Ružić, a posjetitelje je u glazbeni program uvela riječka glumica Jelena Lopatić čitajući poeziju.

vedran_ruzic_koncert_2022_hkd_srce_za_nju__3_

Zvjezdan Ružić, pijanist je koji kreativnom snagom ponovno pomiče glazbene granice što je dokazao svojim novim albumom Inspiration. Projektom Pianotron, spajajući klavir, mellotron, šest pedala i laptop, Ružić je odveo posjetitelje na potpuno drugačije glazbeno putovanje.

Sva sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su nastavku hvalevrijednog projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena koji prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju. Svakog dana članice udruge i članovi stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Zasad samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz cijelog riječkog prstena.

U nastavku donosimo video isječak i fotogaleriju s koncerta.

VIDEO

pocket icon

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održan donatorski koncert 'Za nju'

Više sa portala torpedo.media ...