U petak se zabavite uz L’amour acoustic trio na terasi restaurant&lounge bara Sabbia

Autor: Sandra Turkalj 27.09.2022

Event_LAmour_30_09

L’amour acoustic trio majstori su dobre zabave, a u petak će vas zabavljati kombinacijom domaćih i stranih uspješnica.

Crikvenica - Koncerti u restaurant&lounge baru Sabbia nastavljaju se i ovog posljednjeg petka u rujnu. Na terasi popularnog crikveničkog kluba nastupaju majstori dobre zabave - L’amour acoustic trio s početkom u 22 sata.

Pjesme koje izvode su raznolike i prilagođene svim generacijama. Kako sami kažu: „Trudimo se uvijek biti u trendu i pratiti sve domaće i svjetske hitove, ali pritom ne zaboravljamo i na dobre stare stvari” – sve s ciljem kako bi događaj na kojem sviraju na kraju postao jedan nezaboravan tulum kojeg će se svi rado sjećati. „Možda vas ime L'amour asocira na ljubav ali nas L'amour asocira na dobar party!“, dodaju.

U više od 25 godina postojanja L’amour-ovci imaju ogroman broj nastupa i koncerata u nogama. Prve su glazbene korake napravili u legendarnim Putokazima, nakon čega karijeru baziraju na repertoaru za zabave i fešte. Na koncertu vas očekuje kombinacija domaćih i stranih uspješnica. Trio ne dozvoljava publici da se makne s plesnog podija svojim miksevima bez pauze i energijom koju odašilju. Takav se tulum sprema i na terasi crikveničkog restaurant&lounge bara Sabbia gdje posjetiteljima ovi stručnjaci za dobru zabavu garantiraju odličan provod.

Ulaz na koncert L’amour acoustic tria je besplatan, a stol je moguće rezervirati pozivom na brojeve 097/7675356, 097/6585958 ili 091/2851864.

Više sa portala torpedo.media ...